Voor wie

Plastiforma ontwikkelt kunststof verpakkingen en producten voor iedere branche. We maken alle soorten verpakkingen voor verschillende bedrijven, van MKB tot multinationalIn grote en in kleine oplages. Dat doen we graag in nauw overleg met de klant.   

We adviseren u vanuit jarenlange kennis en ervaringBij alle verpakkingen kunnen we de huisstijl van de klant of de branding van een product naadloos doorvoerenOf het nu gaat om beschermende verpakkingen voor de elektronicabranche of luxe verpakkingen voor de cosmetische branche: voor producten uit iedere branche hebben we een oplossing! 

Elektronica

Voor bedrijven uit de electronicabranche ontwikkelt Plastiforma verpakkingen voor in- en extern transport. De verpakkingen dienen veelal ter bescherming van kwetsbare producten. We ontwikkelen verpakkingen die uw product het beste beschermen en zorgen dat een product in optimale staat op zijn eindbestemming aankomt.

Consumenten

Binnen de consumentenbranche is het vaak belangrijk dat producten gezien mogen worden. Dan biedt een transparante blisterverpakkingen de oplossing. Deze verpakkingen zijn ideaal voor diefstalgevoelige producten. Bij Plastiforma zorgen we bovendien voor een optimale productpresentatie.

Industrieel

Voor de industriesector ontwikkelen we met name verpakkingen voor in- en extern transport en verpakkingen die gebruikt worden in geautomatiseerde productieprocessen. Door het inzetten van de juiste verpakkingen, kunnen loonkosten worden bespaard.

Cosmetisch

Producten uit de cosmetische branche verdienen vaak een luxe verpakking. Hierin komt het product nog beter tot zijn recht waardoor het bovendien eerder gekocht wordt. Plastiforma biedt veel mogelijkheden om een product zo goed en mooi mogelijk te verpakking binnen uw huisstijl.